Det kinesiska nyåret lider mot sitt slut, det har varit fyrverkerier konstant i veckas tid, men nu är det äntligen över. Butiker börjar öppna igen, folk återgår till det normala arbetslivet, allt börjar bli normalt igen. Detta firar vi med nya produkter och ett Alla Hjärtans Dag-erbjudande.

Från och med den 7-15 Februari har vi REA på DroidPad D10 Surfplatta. D10an har 7 tums Kapacitiv TouchScreen samt stöd för MultiTouch och mycket mer. Köp den nu för endast 1429:-

DroidPad

Vi har även tagit in 3st billaddare till surfplattor i vårt sortiment. Det är till DroidPad D10, Flytouch2 och Zenithink ZT-180. Målet är att vi ska ha billaddare till alla surfplattor samt att man även ska kunna köpa till en extra vanlig laddare, detta kan vara bra om man vill ta med sig plattan så kan man ha en laddare på kontoret och en hemma.

DroidPad Billaddare

Billaddarna kopplas till cigarettuttaget på bilen. Perfekt att ha när småbarnen vill kolla på film på plattan så att du kan fokusera på körningen. För att öka fokuseringen på körningen när småbarnen kollar på film rekommenderar vi dessa hörlurar samt denna hörlursfördelare som gör att två hörlurar (personer) kan lyssna samtidigt utan att behöva dela en öronsnäcka var.