10 artiklar

Angående recensioner

2015-08-15 18.36

Angående våra recensioner - Som ni kanske har sett så har vi nu recensioner direkt på produktsidorna istället.
0 Comments | Postat i Recensioner Av admin

Recension Pipo M8 Pro

2014-01-14 11.29

En kund till oss, Rasmus, recenserar Pipo M8 Pro på ett professionellt sätt. Kolla in hans recension här för att bestämma er om denna platta är något för er :)

Comments | Postat i Recensioner Av TabletKungen .

Recension av CX-01

2014-01-14 11.27

X-01 Mini Android PC Recension

 

Android TV enheter börjar komma på allvar dessa dagar.

Tanken är att förvandla din inte så smarta TV till en Smart TV genom att plugga i enheten i en ledig HDMI port i din TV.

Så vad får vi då ?

CX-01 ger dig exakt samma som du har i vilken Androidlur eller Tablet som helst, fast på din TV:

Android 4.0.4 med Google Play, surfmöjlighet, spela spel, titta på film, lyssna på musik och allt annat du vill och kan göra med en Androidtelefon eller tablet.

CX-01 är bestyckad med Telechips TCC8925; Cortex A5 at 1 GHz, 512 MB ram och 4 gigabyte internminne.

2 stycken USB portar, en standard för att koppla Mus /  Tangentbord till och en micro USB port för strömförsörjning.

HDMI port givetvis, 802.11 b/g/n Wifi stöd och en erfarenhet som garanterat fångade min uppmärksamhet när jag startade den .

 

Väl ipluggad i TV:ns HDMI port och strömkabeln i närmsta lediga USB port så presenteras jag med den välkända “Android” loggan , efter detta går det väldigt lite tid innan jag har Android 4.0.4 Hemskärmen framför mig. I 40 tum!

Jag valde en trådlös mus med USB adapter för att styra CX-01:an och detta fungerade direkt utan konstigheter. Mus/Tangentbordskombinationer fungerar ochså eller tex en fjärrkontroll av modellen Mele F10.

Navigationen är exakt detsamma som i en Androidlur /tablet.

Peka och klicka (eller peka och tryck).

Anslutningen till mitt trådlösa nätverk fungerade ochså problemfritt. Mitt WLAN fanns för anslutning och därefter kunde jag logga in på mitt Google Konto.

Jag använde CX-01:An på en Samsung 40 tums LCD tv och det är en speciell känsla att se Android med de dimesionerna. En positiv känsla.

 

CX-01 :ans prestanda känns riktigt bra, ibland laggar muspekaren men detta är mer på grund av att sändaren till musen hängde bakom TV:n vid recensionstillfället och att signalstyrkan på detta vis försvagades .

Videouppspelning fungerar bra, stöd finns för en hel massa codecs, och att streama video fungerade ochså felfritt.

Under inställningar-menyn “Om pekplattan” finns även ett alternativ för att uppgradera mjukvaran för CX-01:an, detta kan betyda att tillverkaren kommer ge möjligheten att uppgradera med fabrikslevererade mjukvaror i framtiden.

En sak som den medföljande manualen inte berättar är hur man stänger av denna enhet.

Faktum är att vid efterforskingar på detta lyckades då inte jag hitta andra metoder än att roota CX-01:an och sedan med hjälp av tredjepartsappar få avstängningsmöjlighet på den.

Sammanfattning:

Fördelar:

●      Form faktor, vem kan motstå en Android i detta format ?

●      Portabilitet har du en TV med HDMI port och en ledig USB port ? Då kör vi  !

●      Utveckling, duktiga Android utvecklare har fått upp ögonen för CX-01. Arbetet med att förbättra mjukvaran , utöka funktioner är väl igång bland dessa. Är du ute eter en tyst mediaspelare för vardagsrummet så är detta definitivt en het kandidat.

●      Priset, 699 kr

Nackdelar:

●      Avsaknaden av microSD port, detta finns på en del konkurrerande MEN lägre presterande enheter.

 

Denna Android Mini TV Box har mycket potential!

 

Skribent: Petri
Länk till Petri's Androidblogg: Androidistica

Comments | Postat i Recensioner Av TabletKungen .

Denna tablet överraskade mig  positivt .

Redan förpackningen lovar något utöver det vanliga.

 

 

Ainol Novo 7 Advanced 2 ( vem hittar på alla namnen på de här egentligen?) är utrustad med en Allwinner a 10 CortexA8 processor, 512 mb DDR3 ram och en mali400 grafikprocessor , som är identisk med den som sitter i bland annat Samsung Galaxy S2. Samt plats för Micro SD Minneskort. Den kommer i 4,8,16 och 32GB utförande.

Recensionen är gjord på 8GB varianten.

HDMI-ut port finns, USB adapter port , port för hörlurar, SD kort och såklart port för laddare.

 

 

Medföjande tillbehör är hörlurar, laddare , USB OTG kabel, och den sk “Dev-kabel”, för att ansluta tableten till en PC/Mac . .

Manualen är på kantonesiska, vilket jag inte behärskar men vad gör det när alla manualer i världen nog finns på internet numera för den som vill läsa dom ?

 

Operativsystemet är Android ICS 4.0.3 och på Slatedroid finns mycket spännande att hämta om man känner sig sugen på custom rom:ar och annat.

En mycket livfull community finns för den här tableten, diverse varianter på saker du kan göra för att anpassa Ainol Novo 7 Advanced 2 till just dina behov.

Men som alltid: Kom ihåg att ni riskerara garantin på er enhet om ni pillar med annat än originaldelarna.

 

Medföljande appar på plattan är några spel, samt en del kinesiska varianter av bloggappar och annat, dessa kan rensas med skript som kan hämtas från länk ovan.(Slatedroid).

Jag gillar Ainol Novo 7 Adv.2  måste jag säga, Ainol har lyckats bra.

Skärmen svarar bra på tryck ,även med flera fingrar (multitouch) färgåtergivningen är bra och ljusstyrkan väldigt bra . Batteriet är mycket bra skulle jag vilja påstå , iallafall i jämförelse med andra tablets  av liknande typ.

(Standby tiden på recensionsexemplaret ligger på över tre dygn , med 25% kvar att utnyttja.)

Vid ett annat tillfälle körde jag spel i en timme , film i cirka 30 minuter ,15-20 minuters surf samt laddade ner 5-6 appar från Google Play och den har fortfarande 30-40 % batteri kvar !

Precis som det ska vara, mycket bra!

Den medföljande kameran duger till enklare bilder och videochatt, inga högupplösta bröllposfoton kommer nog att tas med den men det är inte det Ainol Novo 7 Advanced 2 är till för heller tror jag.

 

Att spela upp film över hemmanätverket går bra, med hjälp av två appar från Google Play:

UpnPlay och Moboplayer .

(Vid start av UpnPlay söks hemmanätet av efter UPNP kompatibla enheter och efter ett par sekunder presenteras man med de som finns .)

Videon spelas upp felfritt, ljudet i plattan fungerar ochså , det återges klart och tydligt och jag vill ibland till och med sänka ljudet för att låter för högt. Detta är ett bra tecken.

 

Min son gillar denna platta på grund av den händiga formfaktorn. (4 år)

Det tilltalar mig med ochså , 7 tum passar  bra i handen.

Som resekompis slinker den lätt ner i innerfickan på en jacka till exempel.

Den här plattan lämpar sig bra för Spel, kika på film, surfa på nätet, lyssna på musik, läsa e-böcker och säkert mycket mycket mer. Det är upp till dig som användare att avgöra.

 

Bra formfaktor,lätt att ta med sig,  en bra  cpu, bra skärm och ljud för sin prisklass.

Smidig design, bra färgval.

Köp den , du kommer inte att ångra dig .

 

 

Skribent: Petri
Länk till Petri's Androidblogg: Androidistica

Comments | Postat i Recensioner Av TabletKungen .

Recension av Zenithink C91

2014-01-14 11.23

Vad får man då med en ZT280-C91 ,en 10 tummare från Zenithink ?

Ganska mycket för pengarna  tycker jag, positiva möjligheter skulle man kunna kalla det:

-  ARM Cortex A9, 1 ghz CPU

-  Wifi b/g

- Frontkamera , 2Mpix

- MicroSD kortplats

- 8GB minne på det interna SD kortet

- Hörlurar.

- HDMI utgång, med 1080p möjlighet.

- Usb-device och host-portar (Medföljande kablage)

-  Ethernet (rj45-adapter)

-  Användarmanual

- 8GB minne på det interna SD kortet

 

Denna platta känns aningen tyngre än Flytouch 5 ,naturligtvis pga skärmen som är av typen kapacitativ , dvs den känner av tryck bättre en en resistiv skärm.

Skärmen på ZT280 svarar bra på tryck och återger dessutom färger bra.

Tableten i sig har en gedigen konstruktion och ramen känns stabil i alla kanter,inga plastiga knak  eller svackor vid tryck längst kanterna.

Operativsystemet är Googles senaste version av Android, Ice Cream Sandwich, även kallad ICS i folkmun.

Program som är installerat från fabrik är sparsamt, filhanterare, webbläsare, videospelare, musikspelare . Standard appar som absolut räcker för att komma igång.

Resten är upp till var och en och ta hem från “Google Play “.

 

Vi har testat spel, film, surf, läsning på den och inga problem med dessa .

Vid uppspelning av musik, via lurar och högtalare känns volymen aningen låg men kvaliteten på ljudet är bra.

MKV filer laggar vid uppspelning från externt USB minne, men inte från interna minnet

efter att vi kopierat över dom dit .

Sonen, snart 4 tycker att plattan är lite för stor  att hålla i, men angry birds och dragrace är ändå efterlängtade kvällsfavoriter för honom. Han lägger plattan i sitt knä istället.

ZT280 fungerar utmärkt som hemmaplatta,for surf,film,spel ,mail och musik.

ICS versionen är fortfarande under utveckling , Zenithink utvecklar mjukvaran löpande och  engagerar sig för att ge ägarna en bra upplevelse.

 

Placering av “power” knappen förbryllar en aning, den sitter på underkanten alldeles bredvid ingång för strömadaptern. Se bilden nedan för detaljen.

 

 

Batteritiden i standby är bra, fast den blir ännu bättre om “NoBars” installeras.

(Den avaktiverar 3G cell sökningen , som drar batteri hela tiden om påslagen.)

Det finns så kallade  “Custom Rom:ar”  där GPS och Telefonmodulerna i Android OS:et avlägsnats just för att dessa inte är inbyggda i ZT280..Dessa har jag inte testat, läs på ordentligt på forumen om ni planerar att modifiera originalmjukvaran.

Många entusiaster hittas på “Slatedroids forum” .

Kom dessutom ihåg att ni tappar med högsta sannolikhet garantin på plattan om ni manipulerar originalmjukvaran .

För dom som gillar prova custom rom:ar finns det en hel det att experimentera med, dessutom sker det utveckling på de officiella Rom:arna  från Zenithinks sida .

I övrigt skulle ZT280 lätt kunna ersätta en så kallad netbook tillsammans med ett tangentbordsfodral.

 

Helhetsintryck då ?

Överlag känns denna tablet som en bra enhet för hemmabruk eller på resa.

Den har ingen inbyggd 3G modul eller GPS men dessa kan köpas till som externa moduler.

Denna platta är  en gedigen Androidplatta som dessutom har ICS (Senaste av Androidfamiljens operativsystem).

Den har gott om möjligheter för bruk i hemmet och även utanför med vissa tillbehör, naturligtvis beroende på tillfället och behovet man har.

 

Med ZT-280 , tillsammans med ett tangentbord börjar resan med att skrota  de stationära datorerna.

 

Skribent: Petri
Länk till Petri's Androidblogg: Androidistica

Comments | Postat i Recensioner Av TabletKungen .

Recension Eken T01A

2014-01-14 11.22

Kort beskrivning om mig för att ni ska få ett humm hur insatt jag är.

Är en pryltokig kille som tycker om att få prylar levererade med rätt programvara/inställda från början. Därefter tycker jag om att försöka tweaka systemet. Har byggt ett antal PC själv och arbetar inom teknik.

Med det som grund hoppas jag att ni finner recensionen relevant.

Tidigare surfplattor:
Ainol Novo 7 Paladin (ägt)
Ipad 2 (endast testat i max 1 timma)
Samsung Galaxy tab (endast testat max 1 timma)
Eken T01A (äger)

Utseendemässigt liknar Eken en HTC Desire HD till nästan på pricken. Blev överraskad hur lika de faktiskt är, då bilderna oftast är svåra att se och för små för att skaffa sig en uppfattning över hur tabben verkligen ser ut. 
Alla utgångar är placerade i ena kortsidan, 
Det som finns är en USB, mini-usb (noga med att det inte är en micro!)3.5 uttag för hörlurar, även uttag till medföljande laddare samt uttag för SDkort. 

Prestandan i den lilla tabben är som med allt annat, du får vad du betalar för. Om vi ska jämföra den med de större märkena har Eken ingen chans men då kostar de också 3-5x mer. 
För den lilla summan som Eken kostar får du verkligen mycket för pengarna. 
Skärmen är en kapacitiv skärm och den fungerar över mina förväntningar. Jag spelar en hel del småspel men fjärrstyr även mina datorer via tabben och det fungerar väldigt bra.
Om man är van med Android är det dessutom inga problem med att få WIFI att fungera.
Testade även att köra WIFI via hotspot på telefonen och det fungerade utan problem.
Batterietiden är som de utlovar 2-3 timmar.
Mini-hdmi har jag dessvärre inte provat ännu, har beställt en kabel och väntar nyfiket på hur bra uppskalningen är. 

De inbyggda högtalarna är inte speciellt bra, kan jämföra dem med en mobil. Ljudet är helt OK när man använder hörlurar. Nu har jag endast kört med standard apparna. 
Video appen som följer med är helt OK. Har inte haft några problem med de filer jag försökt att spela upp (.AVI )
(men som sagt det är med standard apparna)

Jag kan verkligen rekommendera Eken T01A för er som ska ha den till de enklare sysslorna som se på serier/film, spela upp musik med hölurar/HIFI system eller android spel. 
Du får väldigt mycket teknik för pengarna och därför är Eken T01A ett bra köp. 
Betyg 3,5 av 5
Motiveringen: Jag förväntar mig inte att den ska vara bland toppskiktet då den inte är uttalad för att vara det eller lever upp till de stora märkena. 
Den levererar ändå väldigt mycket och har uppfyllt alla min krav och lite till. 
(för att komma upp i en 4:a skulle RAM behövt vara lite mera 1gb)

 

Skriven av: Johan Mark

 
 
 
Comments | Postat i Recensioner Av TabletKungen .

Recension av Flytouch 5

2014-01-14 11.21

Flytouch 5 (Superpad 6)

Flytouch Petri 1

En prisvärd 10 tums tablet med resistiv skärm och en del överraskande egenskaper som inte finns på många andra motsvarande produkter.

Mitt första intryck var storleken på skärmen och vikten på tableten.

Tack vare den resistiva skärmen så är denna 10 tummare relativt lätt.

Plattan levereras med standardtillbehör som laddare, hörlurar, manual och GPS Dongle.

I ramen på plattan sitter dessutom en styluspenna som enkelt kan ploppas ur ifall behovet uppstår.

 

Flytouch 5 (Superpad 6) är bestyckad med en 1 Ghz Cortex A8 processor , 512 MB DDR3 och 16 Gb internt lagringsutrymme.

Nu till det roliga, HDMI utgång,Micro SD kortplats,  RJ45 (Nätverksuttag), knapp för WLAN på och av samt USB portar. Samt en sk. “Skype Kamera”, dvs 2 megapixel . Ok för videochatt men kanske inte för högupplösta familjeporträtt eller högtider.

Det är de ovan nämnda detaljerna som gör Flytouch 5 (Superpad 6) intressant.

HDMI utgången möjliggör uppspelning av upp till 1080P-upplöst material på en TV till exempel.

USB porten kan användas till att plugga i ett USB minne och använda innehållet på plattan eller så kan den porten användas för att använda Flytouch 5 som externt lagringsmedia på en Laptop till exempel.

 

Skärmen svarar bra och färger återges tydligt på den .

Väl inne på plattan märks att utbudet av appar som bifogats är ”less is more!”.

Filmvisare, Webbläsare, filhanterare, bildvisare , Flash 10.1 och Android Market.

Standardappar för att enkelt komma igång är precis det jag personligen föredrar.

Det är bättre att lägga till det jag behöver än att behöva börja med att ta bort det jag inte vill ha .

Jag har spelat spel, skrivit dokument, streamat Youtube, SvtPlay , kollat på film, laddat ner filer från hemmets NAS och laddat upp filer till den . Inga problem på de punkterna.

Jag har även testat GPS:en ute på vägarna och jag kan villigt erkänna att 10 tums display ger en väldigt tydlig vägvisare även om det kanske tog en stund för GPS:en att hitta satelliterna .

 

Flytouch petri 2

 

På fronten sitter en knapp, på ena långsidan sitter knappar för ”home” , ”meny”, ”WLAN on/off” och volymkontroll samt ”Power” knappen.

Den här plattan växer med uppgiften , som Androidenheter har en förmåga att göra.

Ju mer du använder den ju mer användingsområden kommer du att komma på .

Tillsammans med tex tillbehöret Väska+Tangentbord har du en fullvärdig Androidmaskin som enligt mig är mycket mer användbar än en så kallad Netbook.

 

 

För dom som gillar att installera Custom Rom:ar finns här just nu inte mycket att hämta, dessutom är det inte helt enkelt att byta mjukvara och garantimässigt hamnar man utanför stängslet om saker går sönder. Så var försiktiga om ni ska ut på den fronten.

Som vardagstablet är Flytouch 5 en utmärkt startpunkt. Har du aldrig ägt en Tablet och är nyfiken på vad alla tabletägare har för sig så är detta ett helt klart ett tänkvärt alternativ för dig.

 

Flytouch Petri 3

Fördelarna med Flytouch 5 (Superpad):

10 Tums display, lättviktare, prisvärd, anslutbarheten (USB,RJ45,HDMI,MicroSD port), priset.

 

Nackdelarna:

Plastramen lite vek precis vid kontakten för GPS kabel.

Ej inbyggd GPS , (Dongle kan bli krånglig att ha med sig)

Kamera i underkant.

 

Ser man på priset så vinner man hela vägen.

 

Skribent: Petri
Länk till Petri's Androidblogg: Androidistica

Comments | Postat i Recensioner Av TabletKungen .

Recension Bilhållare

2014-01-14 11.17

Bilhållare för Surfplatta.

Har haft förmånen att får testa bilhållare .

 Petri bilhållare

Den passar nätt och jämnt i familjens 2005 års Toyota Avensis.

Har testat den med FT5, som med sina 10 tum tar upp en del plats på instrumentpanelen fast den var rätt trevlig att ha där ändå.Ju större tablet desto enklare att hantera ,

Bilhållaren fungerar överraskande bra, även om en 7 tums platta nog passar bäst för vår bilmodell.

Hållaren har en rejäl sugkopp som nog håller för det mesta oavsett underlag.

Den går att fästa på allt o-poröst material , ett bord, fönster eller målade underlag.

Man kan vrida och vända den i princip hur man vill.

Materialet är hårdplast, förutom skumgummit i klackarna där Tableten vilar och gummi i sugklockan.

En trivsam reskamrat med andra ord.

Nackdelen är att den inte är helt kompatibel med mindre enheter , under 7 tum tex.

 

Klicka på kategorin Tillbehör för att hitta bilhållaren.

 

Skribent: Petri
Länk till Petri's Androidblogg: Androidistica

Comments | Postat i Recensioner Av TabletKungen .

Recension av Stylus

2014-01-14 11.14

Stylusrecension.

Jag ska ge mig på konststycket med att recensera styluspennor.

Kan man jämföra stylusar ? Absolut ! anser jag.

De första jag kom i kontakt med var i tidiga Palm Pilotversioner, senare i iPaQs och ännu senare i Sony Ericssons P900. Och det känns som att det var rätt länge sen.

(Min P900 dog för övrigt en för tidig död på Drive-in:en på MAX efter att jag körde över den utan att veta om att jag tappat den.)

Nåväl, fyra stycken pennor i denna recension, alla med olika egenskaper.

Den gemensamma nämnaren är pek-assistans.

Form, konstruktion, material och ergonomi kommer att granskas.

Först ut är denna:

penna1

Färgen rosa är inte mitt naturliga förstaval men funktionen då?

En udda lösning på ett vanligt problem. Plasttungan eller vad man ska kalla det är tunn , fjädrar lätt mot tryck och känns för mig en aning stekspadig. Ganska grov diameter för att vara en Stylus. Det kanske är en vanesak med den annorlunda designade spetsen men för mig blev inte denna någon favorit.

 

Nästa penna ut:

penna2

Här får man vad man ser. En svart  stylus. Inga krusiduller alls. Pennan är plast, inte något annat.

Den är relativt tunn i diameter, spetsen är ännu tunnare.

En basicstylus .

Helt ok att ha liggande som reserv, ifall man nu är en stylusperson. Kanske i bilen eller i jackfickan.

Sköter sin uppgift som sagt.

 

Den tredje stylusen.

penna3

Väldigt liknande spets som på den förra. Skillnaden här är teleskopfunktionen.

Varierande längd med andra ord. En precisionssäker stylus med ett smalt telskopskaft.

 

 

Den fjärde och sista. Min favorit bland dessa.

penna4

Lagom diameter på pennan, och spetsen är av någon form av skumgummi.

Här känner man verkligen att ingenting repar eller ens riskerar att repa skärmen på ens androidenhet.

Lätt till vikten, lättmetallrör i skafter. Samt ett pennclip, för att kunna hängas på insidan av ett tabletfodral eller innerficka.

 

 

Skribent: Petri
Länk till Petri's Androidblogg: Androidistica

Comments | Postat i Recensioner Av TabletKungen .

Recension av Ainol Novo 7 Paladin skrivet av Christin i Lund.

Jag är sedan några dagar en stolt ägare till en Ainol Novo 7 Paladin från Tabletkungen. Jag la beställningen den andre januari och hade plattan i handen redan en vecka senare. En liten recension känns inte fel, så här efter ett par dagars användande.

 

Jag har under det senaste året använt tre olika plattor; en Dell Streak 5”, en Superpad III och en Asus transformer, så det är med dessa jag jämför Paladin. Men först lite bakgrund; produkter med ICS har länge varit i pipelinen men inte utan problem. Asus har länge varit på G med Transformer Prime, men har ännu inte fått ut den på marknaden i Europa med ICS – i USA finns den dock utan ICS (skrivet den 12 januari). Så Ainol har lyckats med det som ingen annan har – att lansera en platta med ICS! Och hur är den då, denna lilla uppstickare? Jo, alldeles utmärkt! Den ligger fint i handen med en lite konkav ram som ger ett behagligt grepp. Kontroller (ljudvolym, av/ på, bakåt stegning och snabbåtkomst till systemkontroll) finns placerade upp till i ena hörnet på kort/översida och nås lätt med pekfingret, både när den är i stående och liggande. Över huvud taget upplever jag plattan som väldigt bekväm att hantera, speciellt i jämförelse med Asus transformer. Skärmen är mycket reaktiv. Den kan upplevas som lite ”halvblänkig”, speciellt om man drar ner på ljusstyrkan. Jag har inte upplevt att det är några direkta problem med att synbarheten avtar snabbt när plattan vrids, men den har inte lika god återgivning som till exempel Dell Streak vid en hög grad av lutning. Ett skärmskydd bör man nog satsa på. Jag har köpt ett men inte kommit mig för att sätta på det, så nu finns ett litet skrapmärke på skärmen. Högtalaren sitter på plattans baksida och ger ifrån sig rätt bra volym. För hifi-liknande upplevelser bör man nog ta till lurar eller högtalare. Jag har laddat ner ganska mycket material på ett microSD-kort och allt fungerar utan anmärkning.

 

Plattan är inte utrustad med kamera eller GPS-funktion. Det finns inte någon plats för simkort men man ska kunna ansluta via extern dongel. Vad gäller batteritiden kan jag inte säga så mycket mer än att det tog ganska lång tid (upp mot 12 timmar) att fulladda första gången men efter detta har jag inte lyckats med att tömma batteriet trots flitigt användande och plattan verkar numera ladda snabbt. Filmen som finns på Tabletkungens hemsida visar mycket tydligt plattans utseende och vad som finns på den när den levereras. Den kom med tre marknadsplatser - uppfattade jag – två var nämligen på kinesiska (vilka jag snabbt gjorde mig av med), diverse standardprogram plus lite lull i form av spel och några kinesiska saker som jag slängde, utan katastrofala följder. Android market ser inte riktigt ut som man är van vid och det första sökningarna var nedslående – ”no match”! Men det är inte någon ”big deal” och kan ha med hur utbudet anpassas. Vill man hitta favoritappar snabbt, så ska man gå in via snabblänken till Googles sökfuntion och söka med ”appens namn, adroidmarket” , alltså till exempel ”Voddler app android market” och så klicka sig vidare på den länk som kommer upp till ”voddler androidmarket” . När man klickar på länken så ”frågar” plattan om man vill öppna med browser (finns två stycken) eller med ”market”. Om man väljer ”market” så hittas appen direkt inom ”market” och kan laddas ner som vanligt. Efter att ha gjort detta ett par gånger så börjar ”kända appar” dyka upp bland de som erbjuds direkt i plattan. Dock är det inte säkert att man kan hitta sina favoriter, eftersom inte alla appar funkar med ICS. Till exempel har jag inte lyckats hitta ”vanliga” Skype utan endast Skype via ”Imo-appen”. Detta lär dock vara ett övergående fenomen, allteftersom ICS blir vanligare. Jag har dock ofta hittat kompatibla alternativ genom att gå vidare via ”andra har också laddat ner”.

 

Och så en sammanfattning; Novo 7 Paladin är en mycket solid och väl fungerande sjutummare. Väldigt mycket funktion för pengarna! För mig är den ett riktigt fynd, som jag verkligen kan rekommendera!

 

Detta köp är mitt tredje hos Tabletkungen och samtliga har varit mycket lyckade.

Comments | Postat i Recensioner Av TabletKungen .

10 artiklar

Vänligen vänta...

Fortsätt handla
Gå till varukorgen
Fortsätt handla
Gå till varukorgen