10 Android-appar för att underlätta ditt arbete!

 

1. QuickOffice Pro

Ladda ned: Quick Office för telefoner

Pris: $14.99

Ladda ned: QuickOffice Pro HD för Surfplattor

Pris: $19.99

 

Med QuickOffice Pro kan du göra, öppna och redigera Microsoft Office-och PDF-filer på telefonen eller på surfplattor. Öppna eller spara filer från eller till cloud-konton som Dropbox, Box.com och Google Drive. Redigera formler i kalkylblad, signera dokument i PDF-formulär, eller ge PowerPoint-presentationer - allt från telefonen eller surfplattan. Det finns separata versioner av appen för telefoner surfplattor.


2. Google Drive

Ladda ned: Google Drive

Pris: Gratis!

 

Google Driver är gratis, och fungerar liknande Dropbox men är mer integrerat med Googles tjänster, t.ex Gmail och Google Docs. Om du arbetar med Gmail eller Google Docs så är denna app att rekommendera!


3. Wunderlist Task Manager

Ladda ned: Wunderlist Task Manager

Pris: Gratis!

 

Om du gillar att göra listor så är Wunderlist (Gratis) ett perfekt verktyg för detta. Dina listor sparas online och du kan även surfa in via webben för att komma åt dina listor. Du kan även ställa in så att Wunderlist skickar e-mail eller SMS så att du inte missar en deadline eller något i din "att-göra-lista".

 

 

4. PocketCloud Remote Desktop

Ladda ned: PocketCloud Remote Desktop

Pris: $14.99

 

Behöver du komma åt alla filer du har i din dator där hemma? Med PocketCloud Remote Desktop så kan du komma åt alla dina filer hemma i datorn via din Android-enhet. Vad är haken? Du måste ha datorn på där hemma, ansluten till internet. För den som inte vill betala för mer utrymme i Dropbox så är detta ett bra alternativ.

 

5. Everest for Basecamp Next

Ladda ned: Everest for Basecamp Next

Pris: $1.98

Om du använder Basecamp, ett verktyg för att hantera projekt online, för grupper att spåra och genomföra projekt, kommer du vara glad att veta att denna app får du tillgång Basecamp på språng. Observera att Everest för Basecamp Next fungerar bara med den nya Basecamp, inte Basecamp Classic.

 

 

6. Dropbox

Ladda ned: Dropbox

Pris: Gratis

Dropbox är den mest populära molnlagringstjänst för att lagra dina filer på alla dina enheter - från telefonen till din surfplatta eller stationära dator. Access-filer sparas på din hemdator från telefonen. Dropbox eliminerar behovet av att skicka filer till dig själv. Registrera dig för ett gratis konto som låter dig lagra upp till 18GB data, eller få en betaltjänst börjar på $9,99 per månad för mer lagringsutrymme.

 

7. Evernote

Ladda ned: Evernote

Pris: Gratis

 

Evernote är ett populärt anteckningshjälps-app med möjlighet att synkronisera data över alla dina enheter. Av denna anledning kommer det till hands när du behöver hitta anteckningar du gjort från din hemdator, men du har bara telefonen eller surfplattan med dig. Evernote kan ta del av det mesta, inklusive ljudfiler, webbklipp och foton.

 

8. WinZip

Ladda ned: WinZip

Pris: Gratis

 

ZIP-filformatet är en vanlig metod för att bunta ihop flera filer tillsammans och samtidigt minska filstorleken så denna app är mer användbar än du tror. Visst, du har en fin filhanterare installerad på telefonen - men kan det öppna zip-filer? WinZip gör detta och mer. Du kan också använda den för att skapa fler ZIP-filer om du vill bifoga mer än en fil i ett mail.

 

 

9. SignNow

Ladda ned: SignNow

Pris: Gratis

 

Måste du underteckna ett dokument, men det finns ingen skrivare i sikte? SignNow ger dig möjlighet att digitalt signera ett dokument med telefonen eller surfplattan. Logga bara in med fingrarna och låt appen göra resten.

 

 

10. CamScanner

Ladda ned: CamScanner

Pris: Gratis

 

Din Android-enhets kamera är din bärbara skanner om du har CamScanner installerat. Bara ta en bild av dokumentet, och det blir sparas som en PDF-fil. Andra användbara funktioner är auto-crop, ladda upp till Dropbox, och lösenordsskydd.