Obs! Gammal info. Klicka istället på kategorin "Surfplattor" för att se nya produkter.

 

Funderar du på att köpa en Surfplatta?
Men du vet inte vilken du ska välja? Låt oss hjälpa dig på traven!

Det viktigaste att börja med är att bestämma dig för vilken storlek du vill ha på surfplattan. Vi har 7 tum surfplatta, 8 tum surfplatta och 10 tum surfplatta. Alla våra surfplattor har Android som operativsystem, så där finns endast ett alternativ. Dock finns det olika surfplattor med olika versioner av Android. Vi rekommenderar att välja en nyare version av Android, Android 2.2 eller 2.3.
För att underlätta med att välja storlek så måste du komma på vad du har tänkt att använda surfplattan till. Om ditt primära användande kommer att vara att surfa på webben och kolla på film, då rekommenderar vi en större surfplatta.

En mindre surfplatta
Om du har tänkt att spela spel som ditt primära användande, då rekommenderar vi en mindre surfplatta. Vårt förstahandsval för en mindre surfplatta är Ingenium Android 2.3:


Som bilden beskriver så har den en mycket bra Touch Screen (kapacitiv) vilket innebär att den reagerar på svep, och man behöver inte trycka på skärmen som man behöver på resistiva skärmar. Skärmen har även Multitouch, vilket innebär att du kan zooma med två fingrar. Plattan kan ansluta till Internet via WiFi eller extern 3G modem, man behöver ett Huawei E1750 modem. Surfplattan kan även anslutas till en HDMI-enhet. Och vi har plattan till ett oslagbart pris, 1499:-

Lutar du åt en större surfplatta?
Då är valet enkelt för oss. Det är Flytouch 3 som gäller. Surfplattan är perfekt för vardagligt användande, surfa på webben, kolla på film, koppla surfplattan till en HDMI-enhet. Flytouch 3 har även inbyggd GPS! Och inte nog med det, vi skickar med en gratis extern GPS-mottagare som ökar GPS-signalen. Perfekt för att ha i bilen eller båten.

Obs!
Vi har även Flytouch 3 med inbyggt 3G Simkortsplats. Sätt i ditt 3G-simkort och surfa på webben med ditt snabba 3G. Om du vill ha 3G inbyggt i din surfplatta så är det Flytouch 3 med 3G som gäller.