MINIX N42C-4 Mini PC

Ord. pris: 2 799,00 kr

Special Price 2 599,00 kr


  • Drivs av Intel N4200 Apollo Lake Processor och 4 GB DDR3L RAM för bra prestanda.

  • 32 GB intern lagring och 3 USB 3.0-portar för alla dina databehov Intel Graphics-kort ger bättre och tydligare bilder.

  • Dual-band Wi-Fi och Ethernet-anslutning samt Bluetooth 4.1

Fördelar vid beställning från TabletKungen.se

  • 12 Månaders garanti, snabb leverans med DHL Express
  • Säker betalning med PayPal (Visa/MasterCard) eller SWISH
  • Svensk support & gratis köpråd
  • Svensk personal på plats i Kina för kvalitetskontroll
  • OBS! Skriv en recension på köpta produkt(er) och få FRI FRAKT eller tillbehör värde max 200:- vid nästa order! (Gäller vid köp av Surfplattor, Smartphones & Android TV)

Detaljer

Snygg Mini PC

Minix N42C-4 ger funktionalitet och kraft i en stationär dator i en elegant och kompakt form. Denna mini-dator drivs av Intel-processor N4200 Apollo Lake CPU och 4 GB RAM, vilket gör det supersnabbt. Windows 10-operativsystemet är förinstallerat, så du behöver inte ställa in systemet eftersom det är klart att köra igång direkt ur lådan. Den är konstruerad för att ge jämn och stabil prestanda och funktion.

Datorn har en aktiv kylningslösning som är extremt tyst. Mini PC-datorn innehåller lufthål och ventilation för maximal luftflöde. Det hjälper till att bibehålla rätt temperatur och förhindrar överhettning. Stor grafik Den här datorn är utrustad med Intel HD Graphics 505 GPU som är perfekt för att ge tydlig, ljus och skarp grafik. Du kan spela spel utan att kompromissa med kvaliteten på grafiken. Den kan enkelt producera kristallklara, superdetaljerade HD-bilder. Mini-datorn stöder flera medieformat, videoformatet innehåller 4K, MPEG, MPEG1, MPEG2, WMV, MPEG4, HD och MKV. Ljudformatet innehåller AAC, MP3, WMA, APE och FLAC. Det bildformat som stöds är JPEG, PNG, GIF och JPG. Internt minne Den minsta dators interna lagringskapacitet är 32 GB och med 3 USB 3.0-portar och USB-typ C kan du enkelt expandera detta med externt lagringsutrymme.

Den har också två 2280 M.2-slot SODIMM-slitsar. Detta gör att du kan expandera RAM upp till 8 GB. Flera hamnar Mini-PC: ns gränssnitt innehåller 3 USB 3.0-portar, 1 Ethernet-port, 1 USB-typ C-port, 1 mini DP, 1 likström, 1 SPDIF och 1 HDMI 1.4. Du kan ansluta den till en full HD-bildskärm och njuta av dina favoritmedier på storskärmen. Mini-datorn har Wi-Fi och Bluetooth-stöd som gör det enkelt att dela och ansluta till andra enheter. Du kan surfa på internet och dela innehåll med din familj och vänner utan problem.

Kundrecensioner

Inga recensioner ännu :(

Skriv din egen recension

Du recenserar: MINIX N42C-4 Mini PC